Blog

Welkom op mijn blog pagina. Hier plaats ik met enige regelmaat een nieuwe blog over mijn ervaringen als portretfotograaf en hoe het eraan toe gaat zowel voor als achter de camera. Zou je graag over een bepaald onderwerp willen lezen in mijn blog? Stuur me dan gerust een mailtje via het contactformulier!

Waarom zijn zwangerschapsfoto’s zo belangrijk?

Of het nou je eerste, tweede of vijfde zwangerschap is; iedere zwangerschap is uniek en bijzonder. Lees in dit blog over mijn eigen ervaring met zwangerschapsportretten.

Fotochallenge voor thuis!

Nu de lente is aangebroken en de zon volop schijnt is het een perfect moment om op schaduwjacht te gaan. Je kunt deze fotochallenge gewoon in en om het huis doen en is dus helemaal ‘corona-proof’!

Zelfportretten tijdens COVID-19

Wanneer je geïsoleerd bent tijdens COVID-19 kan je nog steeds prachtige zelfportretten maken. Jessie volgde mijn voorbeeld en maakte deze mooie foto. Lees hier wat haar drijfveer was.

Goed excuus voor een nieuwe outfit

De feestdagen komen er weer aan en als vrouwen vragen we ons dan af: wat draag ik dit jaar? En; ik wil eigenlijk wel weer een nieuwe outfit, maar die van afgelopen jaar heb ik pas één keer gedragen! Afgelopen week bracht een goede vriendin me met een lief cadeau op een goed idee.

Wacht niet tot later

Begin dit jaar werd ik zwanger van een eeneiige tweeling. Ik ontdekte waarom foto’s zo belangrijk zijn en waarom je beter niets moet uitstellen tot later.

Afdrukken: Puur geluk

Als ik nou ergens écht heel erg gelukkig van word dan is dat het moment waarop ik een verse fotoafdruk voor het eerst in mijn handen heb…

Mijn Transformatie

Durf ik dit wel, is het iets voor mij, ben ik wel mooi genoeg, ben ik het waard…? Geloof mij, ik weet hoe spannend het is om op de foto te gaan en hoe het is om te twijfelen aan jezelf. Maar toch liet ik me fotograferen.

The Portrait Masters Award

Dit jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een foto ingezonden voor ‘The Portrait Masters’. Een prestigieuze internationale wedstrijd waar professionele fotografen van over de hele wereld aan mee doen.

Wat je geeft krijg je terug

‘Houden van’ begint bij jezelf. Ook ik maak me er wel eens schuldig aan dat ik mezelf vergeet. Hoe ik daarmee om ga en wat volgens mij de oplossing is lees je hier.

Het recept voor een goede portretfoto

Wat is nou het ultieme recept voor een goede portretfoto? Als je het mij vraagt dan heb je daarvoor tenminste drie ingrediënten nodig. Lees hier welke drie ingrediënten dat volgens mij zijn.

Eervolle vermelding

Hoe ongelofelijk cool is dit!? Eind vorig jaar zag ik een oproep van natuurfotografie.nl voorbij komen waarin ze fotografen aanmoedigden mee te doen aan de Groene Camera 2018. Een fotoprijs voor natuurfotografen…

Kick-Off

Het nieuwe jaar is weer begonnen en deze zijn we begonnen met een super toffe fotografie workshop. Op 4 januari vond de Kick-Off Sport- en Cultuurdag in sporthal de Slagen plaats. Ruim 100 basisschool kinderen deden hieraan mee…