Afdrukken: puur geluk!

Wieke Hoeke, 10-07-19

Als ik nou ergens écht heel erg gelukkig van word dan is dat het moment waarop ik een verse fotoafdruk voor het eerst in mijn handen heb. (Lees verder onder foto)

Tegenwoordig is het hele proces van fotografie digitaal geworden en dat is fantastisch, want het is snel en je bent niet bij iedere foto geld kwijt voor de ontwikkeling van je negatief en print. Maar dat gevoel wanneer je foto dan uit die digitale omgeving gehaald wordt en tot leven wordt gewekt is onbeschrijfelijk. Ik krijg daar iedere keer weer kippenvel van!

Verder is een afdruk zoveel waardevoller om te hebben dan een ‘afbeelding in de cloud’. Voor je het weet ben je de foto vergeten of raak je hem kwijt tussen de 1000en andere gebeurtenissen die je jaarlijks vast legt.

Nu kan ik natuurlijk niet wachten om mijn klant haar prachtige foto’s te laten zien!