Goed excuus voor een nieuwe outfit

Wieke Hoeke, 03-12-19

De feestdagen komen er weer aan en als vrouwen vragen we ons dan af: wat draag ik dit jaar? En; ik wil eigenlijk wel weer een nieuwe outfit, maar die van afgelopen jaar heb ik pas één keer gedragen! Afgelopen week bracht een goede vriendin me met een lief cadeau op een goed idee om je oude (maar nog steeds gloednieuwe) gelegenheidskleding een nieuwe bestemming te geven. Ben jij benieuwd naar mijn excuus voor jou om een nieuwe outfit te kopen voor de feestdagen? Lees dan gauw verder, want ik weet hoe je daarmee zowel jezelf als andere vrouwen blij kan maken! (Lees verder onder foto)

Vorig jaar fotografeerde ik een goede vriendin van mij samen met haar zoontje in de studio. Tijdens het consult bespraken we wat haar wensen waren voor de fotoshoot. Ze wilde zich naast haar nieuwe rol als moeder weer mooi en vrouwelijk voelen. Een onderdeel van het consult is dat ik met je mee denk over wat voor kleding je wil dragen tijdens de shoot. Omdat we de vrouwelijkheid wilden vieren en het best een beetje anders dan anders mocht zijn, nam mijn vriendin een prachtige witte ochtendjas van zijde mee die ze gekocht had voor haar huwelijk. Verleidelijk en classy! Ik maakte schitterende foto’s van haar en haar zoontje waar ze tot op de dag van vandaag met trots naar kijkt iedere keer dat ze er langs loopt. Ze voelde zich weer even op en top vrouw!

Mooie kleding geeft je een boost van zelfvertrouwen. Ik schreef er eerder al eens een blog over en bovenstaand verhaal bevestigt dit weer. Als je je goed voelt, straal je dit ook uit! Omdat mijn vriendin deze ochtendjas maar twee keer gedragen had –hij is immers te kwetsbaar en te koud om dagelijks te dragen– heeft ze hem aan mij geschonken. ‘Voor in je studio garderobe. Ik hoop dat je er een heleboel vrouwen in kan fotograferen en dat ze zich dan net zo mooi voelen als ik toen’ zei ze. Is dat niet hartverwarmend?

Dit bracht mij op het volgende idee. We hebben allemaal wel zo’n bijzonder kledingstuk in onze kast hangen die we zelden tot nooit dragen. Het is te chique of te kwetsbaar om dagelijks te dragen, maar je wilde het toch kopen voor die éne gelegenheid. Deze kledingstukken zijn juist perfect om te dragen tijdens een fotoshoot. Daarom wil ik ze graag adopteren.

Heb jij dus nog een mooie jurk, jumpsuit of blouse die je niet meer draagt en voldoet aan mijn wensen voor de studio garderobe én gun je andere vrouwen zich net zo mooi te voelen als jij je erin gevoeld hebt? Meld jezelf en een goede foto van je kledingstuk dan vóór 30 december bij mij aan en ontvang voor ieder kledingstuk een voucher ter waarde van €50 om vrij te besteden aan foto’s van jouw eigen shoot! Iedere maat is welkom!

Hoe werkt het?

Stap 1: Check in de voorwaarden of je kledingstuk voldoet aan waar ik naar op zoek ben.

Stap 2: Voldoet je kleding aan de omschrijving? Super! Vul hieronder je naam, e-mail adres en telefoonnummer in en meld je aan. Je ontvangt dan van mij een mailtje met het verzoek om een duidelijke foto van je kledingstuk te maken en naar mij toe te sturen.

Stap 3: Wanneer ik je kledingstuk graag wil opnemen in mijn studio garderobe ontvang je zo snel mogelijk een mailtje terug met een uitnodiging om de kleding op te sturen of af te komen geven bij de studio. Je krijgt dan een voucher t.w.v. €50 terug per kledingstuk. Deze voucher kun je vervolgens inwisselen voor prints wanneer je bij mij een fotoshoot boekt!

Wat is je naam? *
Wat is je e-mail adres? *
Op welk telefoonnummer kan ik je het best bereiken? *
Wat voor kleding wil je aanmelden?