Wat je geeft krijg je terug

Wieke Hoeke, 14-02-19

‘Houden van’ begint bij jezelf. Wees daarom eens een keer extra lief voor jezelf en verwen jezelf met nieuwe kleding, een goede knipbeurt of ga lekker sporten. Je zal zien dat je daardoor vrolijker wordt en zelfvertrouwen uitstraalt. En dat heeft weer een positieve invloed op je werk en je relaties!

Ook ik maak me er wel eens schuldig aan dat ik mezelf vergeet. Zo houd ik niet van kleding kopen en winkelen vind ik maar een gedoe. Laatst kocht ik dan ein-de-lijk een nieuwe trui en zodra ik hem aan had voelde ik mij prachtig! Hierdoor kreeg ik zin om erop uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Zo gezegd zo gedaan en ik ontmoette een potentiële opdrachtgever met wie ik een super leuk gesprek had!

Mijn klanten zie ik dezelfde transformatie ondergaan. Zodra we aan de slag gaan met haar en make-up groeit haar zelfvertrouwen en aan het einde van de fotoshoot staat er iemand bomvol positieve energie voor me en kan ze niet wachten om de foto’s te bekijken. Hoe mooi is het om jezelf dat gevoel cadeau te geven?

Nu wil ik niet zeggen dat jezelf liefhebben betekent dat je geld moet uitgeven, want het zit hem vaak in de kleine dingen. Maar als je goed voor jezelf zorgt en je daardoor goed in je vel zit is er ruimte om liefde en aandacht te geven aan anderen. En wat je geeft krijg je terug.

Fijne Valentijnsdag!