2
LOCATIES
6
ERVARING
1200
OPDRACHTEN

Over

Fotografie is mijn grote passie, hier kwam ik al op jonge leeftijd achter. Als kind uit een creatieve familie zag ik hoe iedereen om mij heen bezig was met het maken van beeld, dat wilde ik ook!

De camera was eerst een middel om de mooie dingen die ik zag vast te leggen. Later ontdekte ik dat mijn camera me ook toegang gaf tot nieuwe werelden waar ik anders geen toegang toe zou krijgen. Zo kon ik als 15-jarige met een toneelgezelschap mee op reis naar Frankrijk, deed ik verslag voor Brabants Dagblad van Lowlands en ontmoette ik allerlei bekende muzikanten, omdat ik fotografeerde voor een lokaal jongerencentrum.

De keuze om van mijn hobby werk te maken was voor mij dan ook geen moeilijk besluit. In 2010 heb ik mijn studie fotografie aan AKV | St. Joost, Breda met succes afgerond. Sindsdien ben ik met veel enthousiasme begonnen als zelfstandig fotograaf.

Ik heb mij gespecialiseerd in portret- en reportagefotografie. Maar maak nog steeds graag uitstapjes naar andere werelden en disciplines. Met mijn oog en liefde voor licht en details kun je bij mij o.a. terecht voor portretfoto’s, familie- en huwelijksreportages of een bijzonder aandenken aan jouw huisdier. Ik denk graag met je mee, want iedere persoon en gelegenheid vraagt om een andere aanpak. Waar je ook voor kiest, alles gebeurt in ongedwongen sfeer en dat levert natuurlijke foto’s op.

Sinds 2015 draag ik ook met veel plezier mijn kennis over aan leerlingen van middebare en basisscholen door middel van fotografieworkshops en geef ik avondcursussen fotografie en beeldbewerking op Kunstencentrum Waalwijk aan volwassenen.

Zoals je misschien is opgevallen werk ik vanuit twee locaties: Leeuwarden en Waalwijk. Dit maakt mij zeer flexibel en inzetbaar door het hele land.