Fotoalbums

Wanneer je een reportage hebt laten maken wil je het resultaat natuurlijk ook aan iedereen laten zien. Een digitale foto kan naar mijn mening niet op tegen de kwaliteit van een goede fotoafdruk.

Als fotograaf merk ik dat er steeds minder foto’s afgedrukt worden, terwijl dit toch de allermooiste manier is om je foto’s te presenteren. Voor mijn fotoalbums ben ik op zoek gegaan naar een vaklab die voor mij en mijn klanten alleen de beste kwaliteit levert voor een goede prijs. Want als je zoveel hard werk en liefde in een reportage stopt, dan wil je toch dat het eindproduct hetzelfde uitstraalt?

Bij iedere reportage ontvang je daarom standaard een ruime selectie van de mooiste foto’s digitaal en een fotoalbum van 30x30cm dat we in overleg samenstellen. Een fotoalbum van écht fotopapier dat voor altijd mee gaat! Om het geheel af te maken kan het album geleverd worden in een luxe bewaardoos zodat je het zorgvuldig kan opbergen.

Zo kunnen jullie blijvend genieten van deze bijzondere dag!

Ik verzamel gelimiteerde speciale uitgaven van boeken, die met de meeste zorg vervaardigd zijn. Ons fotoalbum steekt qua kwaliteit ver boven de meeste van die uitgaven uit! Jouw foto's in combinatie met dit boekwerk is een heus kunstwerk geworden. Dankjewel!

Tim