Fotoalbums

Wanneer je een reportage hebt laten maken wil je het resultaat natuurlijk ook aan iedereen laten zien. Een digitale foto kan naar mijn mening niet op tegen de kwaliteit van een goede fotoafdruk.

Als fotograaf merk ik dat er steeds minder foto’s afgedrukt worden, terwijl dit toch de allermooiste manier is om je foto’s te presenteren. Voor mijn fotoalbums ben ik op zoek gegaan naar een vaklab die voor mij en mijn klanten alleen de beste kwaliteit levert voor een goede prijs. Want als je zoveel hard werk en liefde in een reportage stopt, dan wil je toch dat het eindproduct hetzelfde uitstraalt?

Bij iedere reportage ontvang je daarom standaard een ruime selectie van de mooiste foto’s digitaal en een fotoalbum van 30x30cm dat we in overleg samenstellen. Een fotoalbum van écht fotopapier dat voor altijd mee gaat! Om het geheel af te maken kan het album geleverd worden in een luxe bewaardoos zodat je het zorgvuldig kan opbergen.

Zo kunnen jullie blijvend genieten van deze bijzondere dag!

Ruime keuze in opmaak

Kies zelf uit meer dan 20 kleuren voor de omslag van het album en bewaardoos. Graag jullie namen of andere tekst in de kaft gelaserd? Geen probleem!

Bepaal zelf de selectie

Wil je zelf meedenken over de selectie voor het fotoalbum dan ben je daar helemaal vrij in. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om mij de moeilijke taak van het selecteren te laten doen.

Voeg extra fotopagina’s toe

Afhankelijk van het gekozen pakket zitten er 50 of 60 pagina’s in het album. Meer pagina’s toevoegen is geen probleem.

Geen storende naden

Door de lay-flat techniek vallen alle pagina’s van het album volledig vlak open. Hierdoor heb je geen last van storende naden die door foto’s lopen.

Écht fotopapier

Jullie foto’s worden belicht op pagina’s van echt fotopapier in plaats van geprint met inkt. Dit is een duurzamere techniek, waardoor foto’s niet verkleuren. Zo kan ik garanderen dat jullie album een leven lang mee gaat.

Modern design

Alles draait om jullie foto’s. Het design van het album is daarom stijlvol en rustig zodat niets de kijker afleidt van het beeld.