Huwelijksreportages

Zijn jullie op zoek naar de perfecte fotograaf voor jullie trouwdag? Een fotograaf die kan zorgen voor een compleet verslag van de mooiste dag van jullie leven, een reportage vol van details, intieme momenten en emotie?

Ik vind het belangrijk dat jullie tijdens jullie trouwdag onbezorgd kunnen genieten. Het is mijn missie om zowel de verwachte als onverwachte momenten vast te leggen zonder dat ik daarbij opvallend aanwezig ben. Natuurlijk kan ik niet onzichtbaar zijn zoals velen pretenderen te zijn. Wél kan ik mij mengen in jullie gezelschap, ze op hun gemak stellen zodat iedereen zichzelf durft te zijn voor de camera. Dit resulteert in unieke foto’s van ongedwongen momenten. Mijn klanten complimenteren mij achteraf dan ook over deze kwaliteit.

Mandy & Jeroen

Huwelijk

Tim & Annelies

Huwelijk

Gabie & Remco

Huwelijk

Dianne & Roel

Huwelijk

Tarieven

Geen enkele bruiloft is het zelfde. Ik bied drie standaard pakketten aan als uitgangspunt, maar hier kunnen we volledig van afwijken. Dit bespreken we vooraf in een persoonlijk gesprek. Afhankelijk van jullie wensen ben ik erbij als jullie het slaap uit jullie ogen wrijven en tot de laatste gasten die afzakken naar huis.

Pakket A

€ 1350,-

6 uur fotografie
200 foto’s
Luxe fotoalbum 30x30cm
50 pagina’s

Pakket Bpopulair

€ 1650,-

8 uur fotografie
250 foto’s
Luxe fotoalbum 30x30cm
50 pagina’s

Pakket C

€ 2150,-

Per Month10 uur fotografie
300 foto’s
Luxe fotoalbum 30x30cm
60 pagina’s

Prijzen voor reportages zonder album incl. digitale bestanden beginnen bij €950,- voor 6 uur fotografie.

Spreekt mijn fotografie en werkwijze jullie aan of willen jullie meer informatie? Neem dan contact met mij op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Het zou een eer zijn om jullie bruiloft te mogen vastleggen!