Klantervaringen

Een fotoshoot bij Wieke kan ik je van harte aanbevelen! Voor jezelf omdat je het waard bent of voor anderen of professionele doeleinden. Wieke is een echte vakvrouw en een fotoreportage met haar is een hele leuke beleving. Op een hele relaxte manier wordt het vanzelf een samenwerking. Ik had van tevoren wat reserves om me als “niet zo piep jonge vrouw” te laten fotograferen, maar die waren niet nodig. Het resultaat mag er wezen en dit is wie ik nu ben.

Irene

De fotoshoot betekende heel veel voor mij. Ik hou er niet van om voor de fotocamera te staan, maar ik was tijdens de shoot op mijn gemak. Het was ontspannend en dat komt vooral door jouw manier van werken. Je stelt gerust en je moedigt aan. Dat vind ik knap. Toen ik de foto’s voor het eerst zag tijdens de onthulling was ik blij verrast. Ik moest namelijk nieuwe, actuele foto's hebben. Die heb ik nu en ik ben er ontzettend blij mee!

Iedereen die goede foto's wil, zou ik een fotoshoot bij Wieke aanraden. Het is niet goedkoop, maar ik zie het als een investering in mijzelf. Dat is ook heel wat waard!

Gerrie

De afgelopen jaren heb ik het vermeden om foto's te maken waar ik zelf op sta. Veel liever maakte ik foto's van dieren of mooie gebouwen. Maar niet van mijzelf. Nu ik terug kijk op deze jaren heb ik daar behoorlijk veel spijt van. De tijd kan niet meer terug gedraaid worden. Ik zal nooit meer terug kunnen zien hoe ik er toentertijd uitzag.

Tijdens mijn zwangerschap realiseerde ik mij ineens hoe waardevol het is om dit vast te leggen en zo ben ik langzaam aan weer begonnen met het maken van foto's waar ik zelf op sta. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kindje, als herinnering voor later.

Inmiddels is mijn kleine geboren en mijn grote wens was om dit vast te leggen want de tijd vliegt immers voorbij. Zo klein als ze nu zijn, zullen ze nooit meer worden. Wieke heeft prachtige foto's gemaakt van ons samen waar ik vol trots naar kan kijken! Ik ben haar onwijs dankbaar voor het geduld dat ze had tijdens de shoot, haar professionele, maar tegelijkertijd ook hele gezellige fijne warme uitstraling. De prachtige foto’s zijn daar het eindresultaat van. Dit is een herinnering voor het leven! ❤

Ilse

We hebben Wieke ontmoet tijdens de bruiloft van vrienden van ons die ze fotografeerde. We waren zo enthousiast over haar en de schitterende bruidsreportage dat we haar hebben gevraagd om op onze boerderij foto’s van ons gezin en in het bijzonder van onze pas geboren dochter ‘Anne-Fleur’ te maken. Ook de beestenboel mocht natuurlijk niet ontbreken!

Wieke is een enthousiaste, spontane vrouw die zich makkelijk aanpast en waar je je snel bij op je gemak voelt. Soms is vrijwel onzichtbaar en maakt ze foto’s terwijl je het niet in de gaten hebt. Dat zorgt voor spontane, soms hilarische foto’s en dat is precies wat we wilden. De opnamedag was een dag met een gouden randje! Bedankt Wieke!

Sanne en Pim

Wieke heeft van mij portret foto’s genomen en wat ben ik blij met het resultaat! Ze heeft me als een model op de foto gezet. Het was een gezellige middag met make-uppen, haar doen, verschillende outfits dragen en poses uitproberen die bij mij passen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Wieke en de foto’s in passe-partouts zijn voor altijd een bijzonder aandenken aan mijn ‘twenties’.

Barbara

Door het doen van de fotoshoot voelde ik me mooi en de moeite waard! De foto’s herinneren me hieraan.

In het begin vond ik het wat onwennig om alle aandacht op mij gericht te hebben en wist ik niet zo goed hoe ik moest staan en kijken. Maar gelukkig gaf Wieke goede aanwijzingen waarmee het al snel vanzelf ging en stelde ze mij gauw op mijn gemak. Door de gezellige sfeer en de eerste paar mooie foto's die ze liet zien, kreeg ik er al gauw veel plezier in! Wat ik ook fijn vond was de tijd die Wieke nam voor het maken van de foto's. Daarnaast had ik het idee dat ze precies begreep wat ik leuk en mooi zou vinden.

Na de fotoshoot keek ik uit naar de onthulling, want ik was erg benieuwd naar het resultaat. Er waren meerdere foto's bij die ik mooi vond, waardoor ik maar moeilijk kon kiezen. Ik ben blij met hoe Wieke mij op een hele mooie manier heeft vastgelegd, terwijl ik wel als mezelf op de foto sta.

De geslaagde fotoshoot en de mooie foto's zorgden voor een zelfvertrouwen-boost! Ik zou eigenlijk iedereen die zich even mooi wil voelen of die het kan gebruiken om hier aan herinnert te worden ook deze ervaring gunnen.

Linda

Na mijn zwangerschap voelde ik me best onzeker over mijn lichaam en verlangde ik er naar om mij weer “mooi vrouw” te voelen. Ik wilde graag natuurlijke foto’s huid op huid met mijn zoontje en was daarom ook best een beetje zenuwachtig! Ik voelde me echter al heel snel op mijn gemak en heb me heerlijk geconcentreerd op mijn zoontje. Soms merkte ik niet eens dat Wieke er was haha! Geen moeilijke poses of “gemaakte” foto’s; alleen handige aanwijzingen en kleine houding wissels. En misschien nog wel belangrijker: Wieke is echt heel lief voor kleine kinderen en weet ze heerlijk aan het lachen te maken. Ook alle begrip voor kleine pauzes en luier wissels.

Toen ik mijn foto’s zag staan dacht ik: wauw, ben ik dat echt?! De foto’s zijn zo mooi en puur. Ik kon echt niet kiezen! Mijn man was erbij en volgens mij was hij een beetje jaloers dat hij er zelf niet op stond ;). Dankjewel Wieke!

Marieke

Ik verzamel gelimiteerde speciale uitgaven van boeken, die met de meeste zorg vervaardigd zijn. Ons album steekt qua kwaliteit ver boven de meeste van die uitgaven uit! Jouw foto's in combinatie met dit boekwerk is een heus kunstwerk geworden. Dank je!

Tim