Merry-Tales

een reportage van een dag uit jouw leven

Bedenk eens hoe vaak je met jouw gezin op de foto staat. Niet een standaard groepsfoto, maar foto’s waarbij iedereen er natuurlijk en op zijn gemak op staat. Misschien sta je wel zelden op de foto, omdat jij degene bent die altijd de camera in handen heeft, zijn vooral de kinderen een geliefd onderwerp of houd je er niet van als iemand je vraagt de camera in te kijken.

De meeste gezinnen hebben zelden foto’s van de ‘gewone momentjes’ in hun leven zoals: ontbijten, kids naar school brengen, lekker bankhangen, de was doen of een verhaaltje lezen voor het slapengaan. Terwijl dat nou juist de dingen zijn waar we zoveel tijd aan besteden. Omdat ik zelf zo kan genieten van deze momentjes en ik dit wil delen met anderen heb ik besloten dit te combineren met mijn liefde voor documentaire fotografie. Merry-Tales is het resultaat: fijne verhalen over het dagelijkse leven.

Het maakt niet uit wie je bent, hoe jouw dag eruit ziet en met wie je die deelt. Je kunt mij uitnodigen een paar uur op bezoek te komen en terwijl de dag verstrijkt leg ik deze vast. Ondertussen leren we elkaar kennen en leg ik ook geregeld mijn camera weg. De mooiste momenten kun je niet regisseren. Als ik weer vertrek heb je niet het gevoel dat je een fotograaf op bezoek hebt gehad, maar neem ik wel een camera vol herinneringen mee.

Afhankelijk van wat je wensen zijn lever ik een selectie van de mooiste foto’s af in een album, of digitaal. Voor de doe-het-zelvers en scrapbookers is er ook een speciaal fotopakket waarbij je afdrukken van hoogwaardige kwaliteit in verschillende maten ontvangt om zelf in een album te plakken.

Merry-Tale | Familie-ontbijt

Slapende baby met open mond op de borst van moeder. kraamreportage in België door Hoeke fotografie

Merry-Tale | Kraamreportage Joline

Molukse Sidi | Shana & Hannah

Loveshoot | Wendy & Ted

Tarieven

Omdat de mogelijkheden voor een Merry-Tale zo uiteenlopend zijn maak ik enkel offertes op aanvraag. Stuur me een mailtje met daarin je ideeën en wensen en ik zorg voor een passende prijs.