Na al bijna een jaar geleden hun reportage besproken te hebben, was het 6 mei dan eindelijk zover: Gabie en Remco stapten in het huwelijksbootje. Bijna letterlijk als je ziet wat voor gave trouwauto Remco van zijn baas had meegekregen!

Het was nog vroeg toen ik opgehaald werd door Remco met de grote Scania die gebruikt wordt door Defensie om bruggen te bouwen. Wat een reusachtig apparaat is dat zeg! Na een flinke klim zat ik in de auto en reden we van Waspik naar Gilze om Gabie bij haar ouderlijk huis op te halen. De bruid en bruidegom zagen er prachtig uit. Gabie droeg een schitterende witte jurk en waar normaal de bruidegom iets minder opvalt, kon je niet om Remco’s strak ceremonieel militair tenue heen!

Na een lunch vertrok het paar naar het gemeentehuis van Waspik voor een intieme ceremonie met familie en enkele vrienden. Omdat Remco’s opa en oma hier helaas niet bij konden zijn, is het kersverse echtpaar ook nog even bij hen op bezoek geweest. Dat trok gelijk veel aandacht van de medebewoners van het verzorgingstehuis die de bruid en bruidegom ook wel wilden feliciteren! Hierna zijn we het pittoreske Geertruidenberg in gelopen voor wat mooie foto’s. De trouwauto hebben we maar aan het begin van het dorp laten staan, want al die smalle straatjes zijn niet gemaakt voor zo’n grote wagen.

Helemaal verhit van een rondje ‘d’n Berg’ eindigde de reis bij het Carmelietje in Waspik waar de taart werd aangesneden, geproost op het bruidspaar en genoot iedereen van het diner. De collega’s van Remco luidde het feest in met ‘het Mineurslied’. Een perfecte afsluiter van deze bijzondere dag.