Dag in het leven van Sanne & Pim

Merry-Tale

Mandy & Jeroen

Huwelijk

Familie-ontbijt

Merry-Tale

Slapende baby met open mond op de borst van moeder. kraamreportage in België door Hoeke fotografie

Kraamreportage Joline

Merry-Tale

Merry-Tales (reportages)

Herken je dat? Het voelt alsof het jaar net is begonnen, maar het is alweer december. Je neemt genoeg foto’s met je smartphone, maar van een mooie afdruk of fotoalbum komt het niet. Ze staan verspreid op geheugenkaarten en harde schijven en een selectie maken is moeilijk. Waar moet je beginnen? En voor je zover bent loop je alweer achter!

 

Ieder moment telt

Omdat ik ervan overtuigd ben dat er niets zo belangrijk is voor later als een tastbare herinnering aan wat we nu meemaken wil ik je daarmee helpen. Laat me een dag(deel) met mijn camera het leven van jou en de mensen die je liefhebt vastleggen. Dan zorg ik ervoor dat je een fotoalbum krijgt waar nog generaties lang in gebladerd wordt!

 

Merry-Tales; jouw verhaal

Deze reportages noem ik ‘merry-tales’. Letterlijk vertaald zijn dat ‘vrolijke verhalen’, omdat ik graag de mooie momenten van het leven wil vastleggen. Welk moment dat is en hoe lang ik fotografeer mag je zelf invullen. Het is vervolgens aan mij om daar een gedenkwaardig verhaal van te maken.

 

Voor wie is een Merry-Tale?

Hoe groot of klein de gelegenheid ook is, er zit altijd een verhaal in. Denk bijvoorbeeld aan een merry-tale als je:

  • Gaat trouwen; ik fotografeer jullie huwelijk met liefde!
  • Een baby hebt gekregen; ik breng jullie nieuwe leven in beeld.
  • De vriendschap met je vriend(inn)en wil vieren tijdens een leuke dag uit.
  • Als opa en oma een dagje met (klein)kinderen op pad gaat.
  • Op vakantie gaat.

Tim & Annelies

Huwelijk

Gabie & Remco

Huwelijk

Dianne & Roel

Huwelijk

Shana & Hannah

Molukse Sidi

Wat klanten hierover zeggen

Wieke is enthousiast, spontaan en past zich makkelijk aan. Je voelt je snel op je gemak bij haar. Soms is ze vrijwel onzichtbaar en maakt foto’s terwijl je het niet in de gaten hebt. Dat zorgt voor spontane, soms hilarische foto’s en dat is precies wat we wilden. De opnamedag was een dag met een gouden randje! Bedankt Wieke!

Sanne & Pim

Vakwerk, op elk vlak! Thanks Wieke wij zijn er enorm blij mee!!

Annelies

Op 29 mei 2018 gingen wij een geregistreerd partnerschap aan. We wilden dit speciale moment laten vastleggen op foto en kwamen uit bij Wieke. De eerste fotoreeks maakten we bij Plantloon (onderdeel van de Loonse en Drunense Duinen), een prachtig stukje natuur in Waalwijk waar wij graag wandelen. En wat hadden we een geluk met het weer, al was het wel ontzettend heet en heel veel zoemende muggen rond onze hoofden. Wieke heeft ons prachtig geportretteerd in de bossen, tussen de bladeren en het mos. Door het makkelijke contact ging het foto's maken eigenlijk vanzelf! Daarnaast heeft ze de ceremonie mooi vastgelegd. Het was nog een hele klus om de hele familie op één plaat vast te kunnen leggen, aangezien een nichtje absoluut niet op de foto wilde. Maar uiteindelijk zijn het allen schitterende foto's geworden!

Guus & Annelore

Vraag meer informatie aan

Wat is je naam? *
Wat is je e-mail adres? *
Wat is je telefoonnummer?

In wat voor sessie ben je geïnteresseerd?portretfamilie/generatiezwangerschapdag uit jouw levenpersonal brandingmarketing content
Wil je graag samen met iemand worden gefotografeerd? Zo ja, vul dan ook de volgende vraag in. JaNee
In het geval van familie/generatie: met wie wil je graag op de foto gaan en wat zijn de leeftijden van iedere persoon (incl. jezelf)?
Hoe heb je over mij gehoord?
Heb je nog aanvullende wensen of opmerkingen die ik nodig heb om voor jou de perfecte dag te verzorgen?

Voer ter controle deze code in:captcha