Reportages – Merry-Tales

Herken je dat? Het voelt alsof het jaar net is begonnen, maar het is alweer december. Je neemt genoeg foto’s met je smartphone, maar van een mooie afdruk of fotoalbum komt het niet. Ze staan verspreid op geheugenkaarten en harde schijven en een selectie maken is moeilijk. Waar moet je beginnen? En voor je zover bent loop je alweer achter!

Ieder moment telt

Omdat ik ervan overtuigd ben dat er niets zo belangrijk is voor later als een tastbare herinnering aan wat we nu meemaken wil ik je daarmee helpen. Laat me een dag(deel) met mijn camera het leven van jou en de mensen die je liefhebt vastleggen. Dan zorg ik ervoor dat je een fotoalbum krijgt waar nog generaties lang in gebladerd wordt!

Merry-Tales; jouw verhaal

Deze reportages noem ik ‘merry-tales’. Letterlijk vertaald zijn dat ‘vrolijke verhalen’, omdat ik graag de mooie momenten van het leven wil vastleggen. Welk moment dit is en hoe lang ik kom fotograferen mag je helemaal zelf invullen. Het is vervolgens aan mij om daar een gedenkwaardig verhaal van te maken.

Voor wie is een Merry-Tale?

Hoe groot of klein de gelegenheid ook is, er zit altijd een verhaal in.
Denk bijvoorbeeld aan een merry-tale als je:

  • Gaat trouwen; ik fotografeer jullie huwelijk met liefde!
  • Een baby hebt gekregen; ik breng jullie nieuwe leven in beeld.
  • De vriendschap met je vriend(inn)en wil vieren tijdens een leuke dag uit.
  • Als opa en oma een dagje met (klein)kinderen op pad gaat.
  • Op vakantie gaat.

Dag in het leven van Sanne & Pim

Merry-Tale

Familie-ontbijt

Merry-Tale

Slapende baby met open mond op de borst van moeder. kraamreportage in België door Hoeke fotografie

Kraamreportage Joline

Merry-Tale

Shana & Hannah

Molukse Sidi

Wieke is enthousiast, spontaan en past zich makkelijk aan. Je voelt je snel op je gemak bij haar. Soms is ze vrijwel onzichtbaar en maakt foto’s terwijl je het niet in de gaten hebt. Dat zorgt voor spontane, soms hilarische foto’s en dat is precies wat we wilden. De opnamedag was een dag met een gouden randje! Bedankt Wieke!

Sanne & Pim