Een fotoshoot is al mogelijk vanaf €190. Hierbij inbegrepen is een make-up touch up, styling advies, een shoot van anderhalf uur, meerdere kledingwissels en een persoonlijke onthullingssessie van je foto’s twee weken na de shoot.

Foto’s worden apart van de sessie verkocht tijdens de onthulling ervan. Op deze speciale dag heb ik het genoegen om je een selectie van 20-25 van jouw mooiste foto’s te laten zien. Je beslist op dat moment welke foto’s je wil kopen. Er is geen minimum aankoop nodig, wat je wil besteden is helemaal aan jou. Van iedere foto die je koopt ontvang je het digitale bestand en de gebruikersrechten ervan gratis. Prijzen van pakketten beginnen bij €1200 en foto’s à la carte vanaf €250.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier onderaan deze pagina in.

Linda

Portret

Irene

Portret

Marieke

Portret

Lisa

Portret / Zwangerschap

Klantervaringen

Wieke heeft van mij portretfoto’s genomen en wat ben ik blij met het resultaat! Ze heeft me als een model op de foto gezet. Het was een gezellige middag met make-uppen, haar doen, verschillende outfits dragen en poses uitproberen die bij mij passen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Wieke en de foto’s in passe-partouts zijn voor altijd een bijzonder aandenken aan mijn ‘twenties’.

Barbara

Een fotoshoot bij Wieke kan ik je van harte aanbevelen! Voor jezelf omdat je het waard bent of voor anderen of professionele doeleinden. Wieke is een echte vakvrouw en een fotoreportage met haar is een hele leuke beleving. Op een hele relaxte manier wordt het vanzelf een samenwerking. Ik had van tevoren wat reserves om me als “niet zo piep jonge vrouw” te laten fotograferen, maar die waren niet nodig. Het resultaat mag er wezen en dit is wie ik nu ben.

Irene

Video: ervaar een fotoshoot

Vraag meer informatie aan

  Wat is je naam? *
  Wat is je e-mail adres? *
  Wat is je telefoonnummer?

  In wat voor sessie ben je geïnteresseerd?portretfamilie/generatiezwangerschapdag uit jouw levenpersonal brandingmarketing content
  Wil je graag samen met iemand worden gefotografeerd? Zo ja, vul dan ook de volgende vraag in. JaNee
  In het geval van familie/generatie: met wie wil je graag op de foto gaan en wat zijn de leeftijden van iedere persoon (incl. jezelf)?
  Hoe heb je over mij gehoord?
  Heb je nog aanvullende wensen of opmerkingen die ik nodig heb om voor jou de perfecte dag te verzorgen?

  Voer ter controle deze code in:captcha