Investeer in jezelf

Wanneer ben jij voor het laatst trots geweest op een foto van jezelf?

Verstop jezelf niet langer en gun jezelf een onvergetelijke ervaring. Laat mij je portretteren en ervaar hoe het voelt om écht gezien te worden. Ik zie hoe mooi je bent, ook al zie je dat zelf misschien nog niet.

Een fotosessie in de studio is voor 1 tot 2 personen. Neem dus gerust je partner, kind(eren), vader, moeder, of beste vriend(in) mee en ervaar samen hoe waardevol het is om gefotografeerd te worden.

Ga je liever met een groep op de foto of ben je benieuwd naar wat ik nog meer voor je kan betekenen? Geen probleem! Vul vrijblijvend het contactformulier in en ik neem contact met je op. Samen met jou ontwerp ik graag een fotoshoot die speciaal voor je op maat is gemaakt, want iedereen verdient een portret om trots op te zijn!

Linda

Portret

Irene

Portret

Marieke

Portret

Lisa

Portret / Zwangerschap

Wat klanten hierover zeggen

Wieke heeft van mij portretfoto’s genomen en wat ben ik blij met het resultaat! Ze heeft me als een model op de foto gezet. Het was een gezellige middag met make-uppen, haar doen, verschillende outfits dragen en poses uitproberen die bij mij passen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Wieke en de foto’s in passe-partouts zijn voor altijd een bijzonder aandenken aan mijn ‘twenties’.

Barbara

Een fotoshoot bij Wieke kan ik je van harte aanbevelen! Voor jezelf omdat je het waard bent of voor anderen of professionele doeleinden. Wieke is een echte vakvrouw en een fotoreportage met haar is een hele leuke beleving. Op een hele relaxte manier wordt het vanzelf een samenwerking. Ik had van tevoren wat reserves om me als “niet zo piep jonge vrouw” te laten fotograferen, maar die waren niet nodig. Het resultaat mag er wezen en dit is wie ik nu ben.

Irene

Video: neem een kijkje achter de schermen

Tarieven

Fotosessie in de studio
(1 – 2 personen)

€190*

Make-up touch up
Meerdere kledingwissels
Styling advies
Zelfvertrouwen boost
Koffie, thee en wat lichte hapjes

* Foto’s worden apart van de sessie verkocht tijdens de onthulling van je foto’s. Klik hier om de volledige prijslijst te bekijken.

portretfoto jonge vrouw in passe-partout van 11x14"
BOEK JOUW SESSIE

Na de fotoshoot zal ik je uitnodigen om op een later tijdstip terug te komen naar de studio voor de onthulling van je foto’s. Op deze speciale dag heb ik het genoegen om je een selectie van 20-25 van jouw mooiste foto’s te laten zien. Je beslist op dat moment welke foto’s je wil kopen en je bent meer dan welkom om iemand mee te nemen om je te helpen met je keuze.

Er is geen minimum aankoop nodig, je betaalt alleen voor de foto’s die je wil hebben. Van iedere foto die je koopt ontvang je het digitale bestand en de gebruikersrechten ervan gratis.

Vraag meer informatie aan

Wat is je naam? *
Wat is je e-mail adres? *
Op welk telefoonnummer kan ik je het best bereiken? *

In wat voor sessie ben je geïnteresseerd?portretfamilie/generatiezwangerschapdag uit jouw levenpersonal brandingmarketing content
Wil je graag samen met iemand worden gefotografeerd? Zo ja, vul dan ook de volgende vraag in. JaNee
In het geval van familie/generatie: met wie wil je graag op de foto gaan en wat zijn de leeftijden van iedere persoon (incl. jezelf)?
Hoe heb je over mij gehoord?
Heb je nog aanvullende wensen of opmerkingen die ik nodig heb om voor jou de perfecte dag te verzorgen?

Voer ter controle deze code in:captcha