The Portrait Masters Award

Wieke Hoeke, 17-03-19

Twee keer per jaar kunnen professionele fotografen van over de hele wereld foto’s insturen voor een wedstrijd genaamd ‘The Portrait Masters’. Hierbij draait alles om portretfotografie en de lat ligt zeer hoog! 10 internationale juryleden beoordelen iedere ingezonden foto op hun professionele kwaliteit waarbij ze o.a. letten op: techniek, inhoud (verhaal), de connectie tussen fotograaf en model en de nabewerking.

Dit jaar heb ik zelf de stoute schoenen aangetrokken en één foto ingezonden. Ik was toch benieuwd wat de jury zou vinden van mijn foto. Vrijdagavond werd de uitslag bekend gemaakt vanuit Los Angeles en tot mijn blijde verrassing heeft mijn foto een bronzen award gewonnen! Dit betekent dat de juryleden mijn foto beoordelen als ‘van professionele kwaliteit’. Een mooie erkenning voor mijn werk en daar ben ik trots op!

Bekijk hier meer foto’s uit deze serie die ik maakte van moeder en zoon.