Zakelijke profielfotoshoot
#staysafeengeef

Bestel nu een voucher voor een zakelijke profielfotoshoot en doneer hiermee 20% aan de ‘Stay safe en geef’ actie van de Voedselbank.

Het zijn bijzondere tijden en we kijken allemaal uit naar de tijd waarin alles weer ‘normaal’ wordt; wanneer je weer verder kunt met je onderneming en jezelf weer letterlijk kan laten zien. Daarom is het tijd om jezelf, of een andere ondernemer, een cadeautje voor de toekomst te geven; een voucher voor een zakelijke portretshoot!

Naast dat je weer zichtbaar wordt met een prachtig portret steun je ook gezinnen die het nu erg moeilijk hebben. Ik doneer namelijk 20% van je investering direct aan de Voedselbank. Zo help je de kleine ondernemer, de Voedselbank én je maakt jezelf blij!

Word weer gezien op LinkedIn, je website of andere kanalen en geef terug aan diegene, die nu het hardst getroffen worden door de crisis die het Coronavirus heeft veroorzaakt.

Van elke verkochte zakelijke portret voucher gaat 20% van de opbrengst naar de Voedselbank Leeuwarden voor de actie #STAYSAFEENGEEF.

Hoe werkt het?

De zakelijke portretshoot voucher geeft recht op:
• 1 uur portret sessie
• 2 hoge resolutie digitale portretten
• Haar en make-up door visagiste
• Meerdere kleding wissels
De investering is €390-, (incl. btw)

De zakelijk portretshoot voucher is te bestellen tot 1 juni en geldig voor één jaar vanaf datum van afname. Dit is een geweldig investering in je eigen zakelijke marketing, je ondersteunt de kleine ondernemer en gezinnen die het nu extra moeilijk hebben.

Natuurlijk plannen we je fotoshoot pas in wanneer dat het weer kan. Op dit moment ben ik zwanger en verwacht daarom vanaf eind september weer shoots in te kunnen gaan plannen. Ondertussen heb jij de tijd om vast na te denken over hoe je straks gezien wilt worden!

Bestel vandaag nog je zakelijke profielfoto voucher via onderstaand formulier:

    Naam: *
    E-mail: *
    Telefoonnummer: *
    Bericht: