fbpx
portfolio

Geen foto’s maar herinneringen

zwangere vrouw met handen op haar buik
zwangere vrouw met handen op haar buik
zwangere vrouw met handen op haar buik
zwangere vrouw met handen op haar buik
Testimonials

Zij gingen je voor

De afgelopen jaren heb ik het vermeden om foto’s te maken waar ik zelf op sta. Nu ik terug kijk op deze jaren heb ik daar behoorlijk veel spijt van. Foto’s terug zien kan niet meer.

Tijdens mijn zwangerschap realiseerde ik mij ineens de waarde van foto’s waar ik zelf op sta. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn kindje, als herinnering voor later.

Na de geboorte van mijn baby was het mijn grootste wens om ons te laten fotograferen. Wieke heeft prachtige portretten van ons gemaakt waar ik vol trots naar kan kijken! Ik ben haar onwijs dankbaar voor het geduld dat ze had tijdens de shoot, haar professionele, maar tegelijkertijd ook hele gezellige fijne warme uitstraling. De prachtige foto’s zijn daar het eindresultaat van. Dit is een herinnering voor het leven!

Ilse

This was a gift to ourselves. Na een traject van 4 jaar vond ik dat we het verdienden om samen gefotografeerd te worden.

Het herinnert ons aan een mooie tijd en laat de verbinding zien die het ons als koppel heeft gebracht. Met aanwijzingen, tips en enthousiasme van Wieke waren we snel op ons gemak.

Ik kan iedereen een foto ervaring aanraden, want het leven gaat zo ongelofelijk snel. Make memories: met foto’s heb je een prachtig manier om ze vast te houden en naar terug te kijken.

Clíona

Een fotoshoot bij Wieke kan ik je van harte aanbevelen! Voor jezelf omdat je het waard bent of voor anderen of professionele doeleinden. Wieke is een echte vakvrouw en een fotoreportage met haar is een hele leuke beleving. Op een hele relaxte manier wordt het vanzelf een samenwerking. Ik had van tevoren wat reserves om me als “niet zo piep jonge vrouw” te laten fotograferen, maar die waren niet nodig. Het resultaat mag er wezen en dit is wie ik nu ben.

Irene

Fotograaf in Waalwijk, Noord-Brabant

Niets is zo belangrijk voor later
als een tastbare herinnering aan nu.