fbpx
wieke hoeke

portret fotograaf

laat mij het mooiste in jou naar boven halen!

een fotoshoot in 3 stappen

1        Het kennismakingsgesprek
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we wat jouw wensen zijn. We plannen een datum voor je shoot en aan de hand van jouw wensen ontwerp ik een shoot die helemaal past bij jou.

2        De fotoshoot
Op de dag van de fotoshoot kom je naar de studio. Samen bekijken we de kleding die je meegenomen hebt en zo nodig krijgt je make-up en haar nog een finishing touch. Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat je je op je gemakt voelt en begeleid ik je bij het poseren. Jij hoeft alleen maar te genieten van de ervaring, de rest gaat vanzelf!

3        De onthulling
Na de fotoshoot zal ik je uitnodigen om op een later tijdstip terug te komen naar de studio. Op deze speciale dag heb ik het genoegen om je een selectie van ongeveer 20-25 van jouw mooiste foto’s te laten zien. Je beslist op dat moment pas welke foto’s je wil kopen. Er is geen minimum aankoop nodig, je betaalt alleen voor de foto’s die je wil.

portret van een portretfotograaf

Hi! Ik ben wieke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Hi!

I Gotcha Covered!

Creating a budget

Choosing a style

Booking a venue

Caterers and Desserts

Photography

Guests & Invitations

Gift Registry

Day Of Coordination

Rehearsal Dinner

Venue Decor

Transportation

Videography

plan een gesprek in

investering

Peace of Mind

 

Creating a budget

Picking & Designing a Style

Booking your venue

Caterers and Desserts

starting at

$1000

Every Step of the Way

 

Creating a budget

Picking Designing a Style

Booking your venue

Caterers and Desserts

Meet Photographers

Send Save the Dates & Invites

Communicate with your Guests

Day off Coordination

Reception Decor

Transportation

starting at

$3000

All the Way down the Isle

 

Creating a budget

Picking & Designing a Style

Booking your venue

Caterers and Desserts

Meet Photographers

Send Save the Dates & Invite

Communicate with your Guests

starting at

$2000

Recente shoots

EEN BLIJVENDE HERINNERING

zij gingen je voor

62 and fabulous and gorgeous grey

“Een fotoshoot bij Wieke kan ik je van harte aanbevelen! Voor jezelf omdat je het waard bent of voor anderen of professionele doeleinden. Wieke is een echte vakvrouw en een fotoshoot met haar is een hele leuke beleving. Op een hele relaxte manier wordt het vanzelf een samenwerking. Ik had van tevoren wat reserves om me als “niet zo piep jonge vrouw” te laten fotograferen, maar die waren niet nodig. Het resultaat mag er wezen en dit is wie ik nu ben!” – Irene

Toen ik mijn foto’s zag staan dacht ik: wauw, ben ik dat echt?! De foto’s zijn zo mooi en puur. Ik kon echt niet kiezen! Mijn man was erbij en hij was een beetje jaloers dat hij er zelf niet op stond. Dankjewel Wieke! – Marieke

De afgelopen jaren heb ik het vermeden om foto’s te maken waar ik zelf op sta. Nu ik terug kijk op deze jaren heb ik daar behoorlijk veel spijt van. Foto’s terug zien kan niet meer.

Tijdens mijn zwangerschap realiseerde ik mij ineens de waarde van foto’s waar ik zelf op sta. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn kindje, als herinnering voor later.

Inmiddels is mijn baby geboren en mijn grote wens was om ons te laten fotograferen. Wieke heeft prachtige portretten van ons gemaakt waar ik vol trots naar kan kijken! Ik ben haar onwijs dankbaar voor het geduld dat ze had tijdens de shoot, haar professionele, maar tegelijkertijd ook hele gezellige fijne warme uitstraling. De prachtige foto’s zijn daar het eindresultaat van. Dit is een herinnering voor het leven! – Ilse

het wordt een geweldige ervaring!

plan jouw shoot in!