fbpx
Wieke Hoeke met haar boek 85 fotochallenges - een creatief doe-boek voor jong en oud.

85 fotochallenges:

Het ultieme fotografie doe-boek voor jonge ontdekkers!

Ben je op zoek naar een uniek en educatief cadeau voor de jonge avonturier in je leven? Ontdek dan 85 fotochallenges – het boek dat kinderen vanaf 7 jaar uitdaagt om de wereld om hen heen op een nieuwe manier te zien en te fotograferen.

Wieke Hoeke

Auteur en fotograaf

speciaal

Waarom 85 fotochallenges?

Dit doe-boek is ontworpen om de creativiteit van kinderen te stimuleren en hun liefde voor fotografie te ontwikkelen. Ongeacht hun ervaringsniveau of het type camera dat ze hebben, nodigt 85 fotochallenges kinderen uit om te experimenteren, te verkennen en plezier te hebben met fotografie. Van kleurrijke composities tot verrassende perspectieven, elke challenge is ontworpen om hun fotografische vaardigheden te verbeteren en hun verbeeldingskracht te laten groeien.

 

Wat kan je verwachten?

    • 85 uitdagende challenges om fotografische vaardigheden te verbeteren.
    • Creatieve challenges die verder gaan dan de technische aspecten van fotografie, gericht op het ontwikkelen van een scherp oog voor detail.
    • Geschikt voor alle soorten camera’s, inclusief smartphones en eenvoudige digitale camera’s.
    • Bevordert de verbeeldingskracht en moedigt kinderen aan om anders naar de wereld te kijken.
    • 2 bonus challenges.

Geef een cadeau dat niet alleen vermaakt maar ook inspireert! 85 fotochallenges biedt een unieke en educatieve ervaring die lang na het geven blijft hangen.

Bestel vandaag nog voor maar €19,95 (excl. verzendkosten)

Bestelformulier

8 + 3 =