fbpx

Hi!

Wat fijn dat je me gevonden hebt. Wat kan ik voor jou doen? Bij mij kun je terecht voor portretten die precies laten zien wie jij bent. Denk aan: waanzinnige foto’s van jezelf, (zakelijke) profielfoto’s, zwangerschapsfotografie, boudoir of foto’s van jouw gezin.

Neem voor meer info gerust contact met me op via 0655797255, het contactformulier hiernaast of stuur een mailtje naar info@hoekefotografie.nl. Hopelijk tot snel!

x Wieke

Hi!

plan een gesprek met mij in!

10 + 11 =

zij gingen je voor

“Toen ik mijn foto’s zag staan dacht ik: wauw, ben ik dat echt?! De foto’s zijn zo mooi en puur. Ik kon echt niet kiezen! Mijn man was erbij en volgens mij was hij een beetje jaloers dat hij er zelf niet op stond. Dankjewel Wieke!” – Marieke

“De afgelopen jaren heb ik het vermeden om foto’s te maken waar ik zelf op sta. Nu ik terug kijk op deze jaren heb ik daar behoorlijk veel spijt van. Foto’s terug zien kan niet meer.

Tijdens mijn zwangerschap realiseerde ik mij ineens de waarde van foto’s waar ik zelf op sta. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn kindje, als herinnering voor later.

Na de geboorte van mijn baby was het mijn grootste wens om ons te laten fotograferen. Wieke heeft prachtige portretten van ons gemaakt waar ik vol trots naar kan kijken! Ik ben haar onwijs dankbaar voor het geduld dat ze had tijdens de shoot, haar professionele, maar tegelijkertijd ook hele gezellige fijne warme uitstraling. De prachtige foto’s zijn daar het eindresultaat van. Dit is een herinnering voor het leven!” – Ilse

“Een fotoshoot bij Wieke kan ik je van harte aanbevelen! Voor jezelf omdat je het waard bent of voor anderen of professionele doeleinden. Wieke is een echte vakvrouw en een fotoreportage met haar is een hele leuke beleving. Op een hele relaxte manier wordt het vanzelf een samenwerking. Ik had van tevoren wat reserves om me als “niet zo piep jonge vrouw” te laten fotograferen, maar die waren niet nodig. Het resultaat mag er wezen en dit is wie ik nu ben.” – Irene

Ontvang je graag interessante fotografie tips, het laatste nieuws of wil je als eerste horen wanneer er een plek vrij komt?

Het wordt een dag om nooit te vergeten!

plan nu jouw shoot in!